Tjänster
Våra tjänster

Vi tillhandahåller utrustning & personal för i stort sett alla typer av evenemang och kulturprojekt.

Ljud, ljus, bild & scen.

Vi tillhandahåller utrustning & tjänster för i stort sett alla typer av projekt där ljud, ljus, bildteknik och scener har en central roll. Vi levererar både helhetslösningar och enstaka objekt. Alltifrån festivaler, crossover/symfoniorkester, events, turnéer, teater, företagsevent och bröllop. Vår utrustning är alltid välservad och av hög kvalité.

Det ska vara enkelt och tryggt att hyra av oss oavsett om det är ett litet eller stort projekt. Varmt välkommen med din förfrågan!

Kontakta oss för mer information

Livestreaming

Vi livestreamar alla möjliga typer av evenemang såsom konserter, konferenser, sportevenemang, TV-soffor etc. Vi jobbar brett och med stor flexibilitet i produktionerna. Med flerkamera-produktion och snygga interaktiva lösningar står vi redo för att möta just dina önskemål. Vi kan leverera helhetslösningar med projektledare, producent och manus/regi.

Just nu finns möjligheten att boka in sig i vår fasta streamingstudio i Arvika centrum som är ett samarbete med Bröderna Olssons. Perfekt för er som behöver nå ut till kunder, personal och samarbetspartners på ett snyggt och interaktivt sätt.

Kontakta oss för mer information

Projektledning

Vi hjälper er med projektplanering och tekniskt genomförande av festivaler, konserter, turnéer och events. Vi har exempelvis varit lokal arrangör av RIX FM Festival, teknisk samordnare (PM) för Arvika Hamnfest, Helsingborgsfestivalen och Arvikafestivalen. I dessa sammanhang har vi jobbat med artister som Depeche Mode, Nine inch Nails, Per Gessle, Veronica Maggio och The Hooters, för att nämna några.

Vi jobbar lösningsfokuserat med smidig kommunikation och siktet inställt på kvalité och upplevelse i produktionerna. Era specifika önskemål och krav står i vårt fokus. Med värme hoppas vi kunna hjälpa er!

Kontakta oss för mer information

Försäljning

Vi säljer teknik till bra priser. Allt ifrån tyger till konserthus, ljus- och ljudanläggningar för installationer & mobila lösningar. I vår webbshop hittar ni mikrofoner, hörlurar och studiomonitorer av högsta kvalité.

Med glädje tar vi emot din förfrågan. Vi bollar gärna idéer och hoppas kunna tillgodose dina önskemål och se till att alla pusselbitar hamnar på plats.

Kontakta oss för mer information

Musikproduktion

Vill ni föreviga en konsert? Vi har utrustning för större inspelningar ute i fält. I vår musikstudio färdigställs sedan materialet med mix och master om så önskas.

Vi gör också rena skivinspelningar i vår studio eller på en plats där ni önskar, tex kyrka, konserthus etc.Vi erbjuder även skräddarsydd musik eller speaker till live-sändningar och reklam.

Kontakta oss för mer information

Konsultation

Vi finns här för dig som till exempel behöver hjälp med underlag till upphandlingar. Rådgivning vid inköp och installationer. Vi kan vara ett led i strategiska processer kring teknisk utveckling.

Kontakta oss för mer information
Hur kan vi hjälpa dig?
Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha rådgivning eller en offert inför nästa projekt!
Kontakta oss