Om oss
Audio Blix
Vi brinner för sammanhang där teknik, människor och drömmar förenas.

Företaget grundades 2007 av Arvid Blix och har fram tills i dag genomfört över 1 500-projekt. Vi utgår ifrån Arvika och Värmland där vi har vårt lager. Vi gör uppdrag runtomkring i Sverige och Norge. Våra jobb täcker ett stort spektra som återspeglas i våra kunders mångfald.  Vi gör allt ifrån live-stream, festivaler, turnéer, teater, sportevenemang, konferenser, fester, rena uthyrningar samt försäljning av ljud & ljusteknik. Vi är i ständig utveckling och står redo för att möta era önskemål.
Varmt välkommen till oss!

Tjänster

Våra kunskapsområden

Ljud, ljus, bild & scen
Vi tillhandahåller utrustning & tjänster för i stort sett alla typer av projekt där teknik och scener har en central roll.
Live Streaming Icon Audio Blix
Livestreaming
Vi live-streamar era projekt så det når ut till tittarna på bästa sätt. Med fler-kamera produktion, bildstudio och många flexibla lösningar kan vi tillgodose de flesta behov.
Projektledning
Vi hjälper er med projektplanering och tekniskt genomförande av era evenemang. Vi håller i helheten eller delar av projekt, exempelvis som producent, manus eller produktionsledare.
Konsultation
Vi finns här för dig som till exempel behöver hjälp med underlag till upphandlingar, rådgivning vid inköp och installationer.
Försäljning
Vi säljer teknik till bra priser. Allt ifrån tyger till konserthus, ljus-armatuer, studio-monitorer & större ljudanläggningar.
Musikproduktion
Vill ni föreviga en konsert? Vi har utrustning för större inspelningar ute i fält. I vår musikstudio färdigställs sedan materialet med mix och master.
Lär mer om våra tjänster
Möt teamet

Vi är Audio Blix

Arvid Blix
VD & Projektledare
arvid@audioblix.se
+46(0)76 815 19 01
Jacob Hellenrud
Ljud &  ljustekniker
jacob@audioblix.se
+46(0)76 100 01 16
David Gustafsson
Ljustekniker
david@audioblix.se
+46(0)70 184 74 68
Maria Rhönnstad
+46(0)70 541 91 69
Nisse Nilsson
(frilans)
Ljud &  ljustekniker
nisse.nilsson@galaxen.se
+46(0)76 110 6638
Hur kan vi hjälpa dig?
Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha rådgivning eller en offert inför nästa projekt!
Kontakta oss