Folk & Försvar rikskonferens
Sammanfattning

Folk och Försvars Rikskonferens är den främsta arenan för frågor som rör Sveriges försvar, säkerhet och krisberedskap och brukar få stor uppmärksamhet. Konferensen är ett tillfälle att främja diskussion om programmet och har högnivåtalare och framstående experter som deltagare.
Tjänster
Ljud
När
January 2020

Folk och Försvar rikskonferens sedan 1946

Sedan flera decenier tillbaka arrangeras konferensen på Sälens Högfjällshotell. Folk och Försvars Rikskonferens är den främsta arenan för frågor som rör Sveriges försvar, säkerhet och krisberedskap och brukar få stor uppmärksamhet. Konferensen är ett tillfälle att främja diskussion om programmet och har högnivåtalare och framstående experter som deltagare. Men ett annat viktigt syfte med konferensen är också mötet mellan våra medlemsorganisationer och beslutsfattare, som bidrar med folkförankringen i frågor som berör Sveriges säkerhet. Det blir svårt att erbjuda under omständigheterna men frågorna som diskuteras är mer aktuella än någonsin och därför kommer vi att hitta ett format för att kunna lyfta och diskutera frågorna på ett bra sätt.

Lychou Produktion har sedan många år tillbaka stått för den tekniska leveransen till konferensen.

Audio Blix är underleverantör av ljudtekniker & ljudteknik och sköter ljudet på själva arenan samt till radio och TV.

Folk och Försvars Rikskonferens är den främsta arenan för frågor som rör Sveriges försvar, säkerhet och krisberedskap och brukar få stor uppmärksamhet. Konferensen är ett tillfälle att främja diskussion om programmet och har högnivåtalare och framstående experter som deltagare. Men ett annat viktigt syfte med konferensen är också mötet mellan våra medlemsorganisationer och beslutsfattare, som bidrar med folkförankringen i frågor som berör Sveriges säkerhet. Det blir svårt att erbjuda under omständigheterna men frågorna som diskuteras är mer aktuella än någonsin och därför kommer vi att hitta ett format för att kunna lyfta och diskutera frågorna på ett bra sätt.

No items found.
Tillbaka till projektsidan
Hur kan vi hjälpa dig?
Tveka inte på att kontakta oss om du vill ha rådgivning eller en offert inför nästa projekt!
Kontakta oss